Erectiestoornis.nl

De Beste Tips voor het Oplossen van Erectieproblemen

Erectiestoornis.nl

penisimplantaat

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Zoek in de antwoorden van dit topic

 • Auteur
  Berichten
 • #174
  berend_ed,
  Gast

  Man 59 jr.
  In 2003 Radicale prostatectomie. Nu impontie. Cialis werkt niet.
  Androskat werkt wel. Doch overweeg een implantaat.
  Waar is informatie te verkrijgen m.b.t een implantaat, zoals: wat voor implantaat, waar worden deze operaties gedaan, wat zijn de kosten en worden die vergoed. etc. En informatie bij anderen die er ervaring mee hebben.

  Vanavond nog een harde erectie krijgen?

  Chris Coster is seksuoloog expert op het gebied van erectieproblemen.

  Hij heeft een effectieve manier ontwikkeld om erectiestoornissen op een natuurlijke manier aan te pakken, dus zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

  Ontdek hier zijn bewezen methode:

  Complete Erectie Controle methode bekijken

  #175
  redactie1
  Gast

  Het meest gebruikte implantaat is dat van AMS. Het bestaat uit een reservoir, verbonden met slangetjes naar een klepmechanisme(de pomp) en naar de twee te vullen cilinders die zich in ieder van de zwellichamen bevind. De pomp bevindt zich in het scrotum . Door hierin te knijpen gaat er een vloeistofstroom van het reservoir naar de cilinders en wordt de penis stijf.
  Ik denk dat er nog steeds dezelfde situatie is, waarin er vooraf toestemming moet worden gevraagd aan de ziektekostenverzekering.
  Zo’n systeem kostte rond de 4000 Euro.(ik weet niet de exacte prijs op dit moment).U kunt uw vraag ook in het lotgenotencontact zetten.

  #176
  redactie5
  Gast

  Aangezien je na het inbrengen van een implantaat nooit meer een spontane erectie kunt krijgen, wordt deze methode gebruikt als uiterste hulpmiddel als alle andere hulpmiddelen niet meer helpen. Als de injecties wel helpen zal worden geadviseerd om daarvan gebruik te maken en te bezien of ongemakken die daarvan worden ervaren kunnen worden overkomen.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Het forum ‘Vraag het de redactie’ is gesloten voor nieuwe onderwerpen en reacties.