Over ons

Ons Doel

Erectiestoornis.nl is in 1999 opgericht met als doel mannen te informeren over de mogelijkheden voor het verbeteren van hun seks- en liefdesleven. En hulp te bieden bij seksuele problemen en vraagstukken.

Kennis en ervaring zijn van invloed op de kwaliteit van je seksleven. Ervaren of onervaren; iedereen kan gebruik maken van bepaalde technieken die de kwaltiteit van het seksleven verbeteren. Wij reiken je de kennis aan, de technieken en geven handvaten om je seksleven te verbeteren en de seksuele problemen, die veel mannen hebben, op te lossen.

Ons doel is om medische en wetenschappelijke kennis op een dusdanige manier over te dragen dat deze voor iedereen toepasbaar, goed te begrijpen en toegankelijk is. Hierbij vinden we het belangrijk dat je er op kunt vertrouwen dat alle informatie die je hier zult vinden juist en betrouwbaar is. Hiervoor worden onze artikelen geschreven en gecontroleerd door professionals die kunnen leunen op een gedegen opleiding en jarenlange ervaring in het helpen en begeleiden van mannen met seksuele problemen.

Kennis

Bij het maken van onze artikelen wordt gebruik gemaakt van medische literatuur, wetenschappelijke onderzoeken en de jarenlange ervaring die Chris Coster heeft opgedaan met zijn praktijk voor mannen met seksuele problemen.

Bij het verzamelen van informatie voor de totstandkoming van deze website is, waar mogelijk of indien van toepassing, zoveel mogelijk rekening gehouden met de wetenschappelijk richtlijn voor huisartsen, de NHG-Standaard Seksuele klachten.

Wetenschappelijke onderzoeken waarop de artikelen zijn gebaseerd zijn die uit de MEDLINE databank die referentie bevat naar medisch wetenschappelijke artikelen en boeken van de US National Library of Medicine.

Persoonlijk advies

De auteur, Chris Coster, van deze website heeft jarenlange ervaring in het begeleiden en coachen van mannen met seksuele problemen en het schrijven van artikelen en boeken. De informatie die je op deze site vindt is niet bedoeld als vervanging van contact met een seksuoloog, arts, relatietherapeut of ieder ander soort behandelaar maar als ondersteuning. Voor persoonlijk advies kan je terecht in mijn praktijk in Amsterdam (hier vind je informatie over het maken van een afspraak), bij je huisarts of bij een seksuoloog of relatietherapeut uit je buurt.

Financiering van Erectiestoornis.nl

Omdat ik het belangrijk vindt om onafhankelijke informatie te verstrekken zijn de artikelen die je hier leest op geen enkele wijze gesponsord. Hierdoor heb ik volledige redactionele vrijheid en kan ik me richten op het bieden van de meeste eerlijke en betrouwbare adviezen zonder rekening te hoeven houden met de belangen van adverteerders. Deze website financier ik met de opbrengsten uit mijn boek Complete Erectie Controle.

Contactgegevens

Chris Coster Advies
Zekeringstraat 17A
1014BM Amsterdam
Contactformulier

E-mail: [email protected]
Telefoonnummer: 0628978698

Let op: vragen over online producten worden absoluut enkel via het contactformulier beantwoord.

Mijn assistent is zich niet bewust van de gang van zaken omtrent deze producten.

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/chris-coster/