Tips voor een goed seksleven

Geniet meer van je seksleven met deze tips!

Massage - tips voor goed sekslevenOnderstaande tips kunnen je seksleven verbeteren! Zorg voor ontspanning en daarmee meer opwinding. Zo krijg je vaak makkelijker een erectie.

  1. Zorg voor een ontspannen sfeer. Neem een bloemetje mee en kijk een beetje vrolijk als je thuis komt. Vraag hoe haar dag was. Ze zal aangenaam verrast zijn met je aandacht.
  2. De meeste vrouwen, maar ook mannen vinden het heerlijk als hun schouders eens lekker gemasseerd worden. Neem de tijd om een vrijpartij goed voor te bereiden en je partner er ook voor klaar te stomen.
  3. Als het in de slaapkamer al eens fout is gegaan, probeer dan eens een andere locatie. Soms is buiten vrijen heel fijn, maar de keukentafel is ook beroemd.
  4. Een ander tijdstip van de dag kan ook helpen: de echte morninglover is ’s avonds natuurlijk niet veel meer waard. En als je de volgende ochtend moet werken, moet je niet tot te laat ’s avonds wachten.
  5. Verwen je partner maar laat ook jezelf verwennen. Het is niet erg om heerlijk te genieten van wat je partner allemaal met je doet! Je partner kan er ook van genieten als jij geniet.
  6. Mocht je moeite hebben met een erectie, neem dan contact op met je huisarts. De huisarts kan je uitvoerig adviseren over de behandeling van erectieproblemen.
  7. En last but not least: praat met elkaar! Praat over je wensen en verlangens, maar ook over eventuele twijfels. Een goed seksleven heb je samen.

Deze tips zijn afkomstig van een ervaringsdeskundige. Heeft u zelf een tip? Deel dit dan op ons lotgenoten forum!