Erectiestoornis.nl

De Beste Tips voor het Oplossen van Erectieproblemen

Erectiestoornis.nl

Helpt hypnose???

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Zoek in de antwoorden van dit topic

 • Auteur
  Berichten
 • #163
  Pietje Bel
  Gast

  Ik heb al ruim 12 jaar erectieproblemen. Ben gehuwd. Echter ons probleem wordt met de dag groter. Verleden jaar eindelijk, op aandringen van mijn vrouw, de huisarts bezocht. Deze schreef eerst Viagra en toen de “weekend”pil voor. Ook zijn we op bezoek geweest bij een sexuloog ( ca. 8x) Mijn 1e probleem en deze dateer uit mijn jeugd(ben nu 43 jr) is dat ik altijd zeer snel klaar kwam. Op het moment is het al na 30 sec gedaan. Maar dan moet ik wel eerst een pil innemen. De bezoeken aan de sexuloog had ik gestaakt, omdat het van de zomer redelijk goed ging. Kom het wel 3 min volhouden met de pillen van Pille, uit zuid amerika. Echter de laatste tijd is het ,letterlijk en figuurlijk, huilen met de pet op!!
  Ben vd week gaan googlen,kreeg een idee. Misschien is hypnose een idee. Kwam op een site uit en hierin staat vermeld dat het kan helpen. Klopt dit voor zover als u weet? Ik ben echt radeloos!!! Ik ben echt bang dat het nu mijn huwelijk gaat kosten dit ontzettend grote probleem. Zeg nu zelf, we willen toch allemaal een “normaal”leuk en gezond leven?!!

  Vanavond nog een harde erectie krijgen?

  Chris Coster is seksuoloog expert op het gebied van erectieproblemen.

  Hij heeft een effectieve manier ontwikkeld om erectiestoornissen op een natuurlijke manier aan te pakken, dus zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

  Ontdek hier zijn bewezen methode:

  Complete Erectie Controle methode bekijken

  #164
  redactie1
  Gast

  Wanneer er een duidelijke psychologische component aanwezig is bij een seksuele stoornis, dan kan gedragstherapie helpen. Al dan niet met hypnose.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Het forum ‘Vraag het de redactie’ is gesloten voor nieuwe onderwerpen en reacties.