Erectiestoornis.nl

De Beste Tips voor het Oplossen van Erectieproblemen

Erectiestoornis.nl

ervaring met libido forte?

 • Dit onderwerp bevat 8 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 1 week, 5 dagen geleden door omekaawiritoc.
9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)

Zoek in de antwoorden van dit topic

 • Auteur
  Berichten
 • #482 Reageer
  Roger
  Gast

  Reeds geruime tijd is mijn erectie niet hard genoeg om te kunnen neuken. Nu heb in op internet een site ontdekt over de pil “libido forte” die een stijve van twee uur zou bezorgen.Heeft iemand er ervaring mee ??

  Vanavond nog een harde erectie krijgen?

  Chris Coster is seksuoloog expert op het gebied van erectieproblemen.

  Hij heeft een effectieve manier ontwikkeld om erectiestoornissen op een natuurlijke manier aan te pakken, dus zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

  Ontdek hier zijn bewezen methode:

  Complete Erectie Controle methode bekijken

  #483 Reageer
  JeanPierre
  Gast

  Gezond of ongezond weet ik niet maar voor mij werkt het in ieder geval prima en zijn de effecten te vergelijken met Levitra. Voor mij werkt een halve capsule al helemaal prima. Een hele capsule is te heftig voor mij.

  #485 Reageer
  Boskruid
  Gast

  Door louter toeval ga ik morgen neuken met Kamagara Jelly. De DameVanPlezier levert ze nl. Ik denk dat ik eerst maar eens een halve dosis neem ivm gevaar voor priapisme. Heb ik nl. al eens gehad toen ik naar Boston medical ging (plm. 8 jr. geleden)voor mijn VE. Na onderzoek met een bloed doorstroom metertje en een gesprek kreeg ik een injectie in mijn piemel met een heel dun (gelukkig!)naaldje en de man injecteerde een kleine hoeveelheid (ik weet niet meer hoeveel) Ik terug naar huis inmiddels met een erectie. Vrouw gebeld met mijn bevindingen van het bezoek. Boston Med. stelt dat als je min. 3x per week met deze erectie-die-blijft neukt (moét zonder condoom)na je orgasme nog 20 min. door vrijt dat je dan na een maand of 3 à 4 verlost moet zijn van je VE (ook afhankelijk van je leeftijd – ik was toen 49). Thuisgekomen gebruik gemaakt van de erectie en gevreeën. Maar drie uur erna nog steeds een stijve. Na 5 uur Boston M. gebeld. De dosis was blijkbaar te veel, maar als de erectie na 8 uur nog steeds aanhield even terug bellen naar spec. tel. nr. Gelukkig werd het toen minder, maar als je zoiets nog nooit heb meegemaakt best angstig omdat ik bang was dat er iets met de zwellichamen kon gebeuren. Enfin dat consult kostte toen € 150 euro, maar geen kuur gedaan omdat mijn vrouw niet het libido heeft om 3 x per week te vrijen ( er zijn niet veel vrouwen van rond de 50 die dat wel willen denk ik ) maw. nu 8 jaar later ga ik het morgen met Kamagara proberen. Morgen avond zal ik mijn bevindingen hier posten. Tot morgen.

  #486 Reageer
  Stefke
  Gast

  Ik gebruik altijd Kamagra original, werkt steeds goed hoor.

  #487 Reageer
  Boskruid
  Gast

  Hierbij dus mijn ervaring van vandaag met Kamagra Oral Jelly.
  Het is een doorje met twee ”holografische” zegels van Ajanta. In 7 smaken. Niet echt lekker maar met wat water gaat het wel. Na een kwartier gaat het werken als er een erotische prikkel is anders niet. Als je sex hebt is het een lekker gevoel maar je erectie wordt niet kei hard wel harder en hij lijkt groter. Vrijen gaat fijn , orgasme ook. Erectie blijft, maar in mijn geval was de prikkel te gering of mijn piemel te ongevoelig om een tweede orgasme te krijgen ondanks dat ik vrij fanatiek gepijpt werd (zonder). Hierna blijft het gevoel aanwezig dat je iets ingenomen hebt. Ik wordt er niet duizig van oid. vaar een vaag gevoel blijft. Na een uur of vier komt de hoofdpijn. Niet echt zwaar maar wel lastig. Geen aspirine genomen en op dit moment is de hoofdpijn weg. Conclusie: Ik heb twee doosjes gekocht die nog tot feb. 2015 goed zijn. Het werkt dat wel,maar niet helemaal zonder bij effecten. Ik zal het af en toe gebruiken want het wekt wel maar zeker niet elke week. Misschien dat er een gewenning optreed als je dit vaker gebruikt zodat de bijwerking minder wordt, maar dat is nog koffiedik kijken. Wanner ik het weer gebruikt heb zal ik een update plaatsen.

  #488 Reageer
  Boskruid
  Gast

  Even een kleine aanvulling. Ik heb een zakje van 100mg. genomen, en ik heb geen last van priapisme gehad. Na de sex verdwijnt de erectie gewoon.

  #489 Reageer
  Boskruid
  Gast

  Afgelopen zaterdag (29 juni) afspraakje gemaakt met dpv en kwartier van te voren de ciroensmaak ingenomen. Flesje water erbij, want lekker is anders en de smaak blijft vrij lang in je mond hangen. Nu ik het voor de tweede keer gebruik let je wat meer op de effecten. normaal kom ik (te) snel klaar, maar met dit goedje gaat het veel beter. Meer ontspannen en zelfverzekerder. En naderhand geen hoofdpijn gehad. Wel meer water gedronken, volgens mij help dat. Dit spulletje is echt een verbetering voor mij. En 1 doosje (7 x zakje gel)voor 20 euro is nog te doen. Vroeger had ik dit niet nodig maar nu ik 56 ben, merk ik dat mijn erecties er wel zijn, maar minder hard en ook sneller slap.
  Nou heren, ik hoop dat jullie hier iets aan gehad hebben.

  #490 Reageer
  william
  Gast

  De pil helpt totaal niet. Ik heb een lichte erctiestoornis
  maar met innemen merk ik geen enkel verschil.
  Wel in m”n portemonaie.

  #492 Reageer
  De Vois
  Gast

  Met Viagra lijkt het wel of je met iemand anders z”n lul aan het neuken ben! Libido Forte was voor mij een uitkomst. Het is wel een dure pil!

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)
Reageer op: ervaring met libido forte?
Mijn informatie:Smileys worden automatisch omgezet. Klik hier om te zien welke smileys beschikbaar zijn.