Erectiestoornis.nl

De Beste Tips voor het Oplossen van Erectieproblemen

Erectiestoornis.nl

erectieproblemen op 18 jarige leeftijd

Vanavond al je erectieproblemen oplossen? Forums Lotgenoten Erectieproblemen erectieproblemen op 18 jarige leeftijd

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  Daan 2 jaren, 1 maand geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Zoek in de antwoorden van dit topic

 • Auteur
  Berichten
 • #1140 Reactie

  Daan

  Ik heb al een paar jaar last van erectieproblemen. Ten eerste heb ik bijna nooit een spontane erectie, en wanneer ik er wel een heb is het vaak veel te zacht en gaat het snel weer weg. Bovendien voelen de erecties ook niet helemaal goed aan. Toen ik nog net in de puberteit zat had ik wel geregeld ‘normale’ erecties, alleen nu is dat dus veranderd. Ik heb geen idee hoe dat komt.
  Ik had een bloedtest gedaan en daarin werd o.a. het testosteron gehalte gemeten. De uitslag was 12.3, de dokter zij dat het wel goed was maar de normaalwaarden lagen tussen de 12 en 35. Dus ik was maar net binnen de grens, daarbij komt nog dat ik geen 60 ben en de test in de ochtend is afgenomen.Ook was mijn TSH te hoog en mijn prolactine zat ook iets aan de hoge kant. Ik weet alleen nu niet of dit de reden kan zijn.
  Voor de rest weet ik dat ik toen ik kleiner was een verkeerde masturbatietechniek had, waarbij je tegen een matras op en neer bewoog. Misschien heeft dit de zenuwen aangetast en komen de problemen daardoor. Dit lijkt me echter een beetje sterk, ik kan alleen geen andere dingen bedenken waardoor de problemen ontstaan zijn.

  Als iemand me zou kunnen helpen door te zeggen wat de (meest waarschijnlijke) oorzaak is, zou ik dat ontzettend waarderen.

  Vanavond nog een harde erectie krijgen?

  Chris Coster is seksuoloog expert op het gebied van erectieproblemen.

  Hij heeft een effectieve manier ontwikkeld om erectiestoornissen op een natuurlijke manier aan te pakken, dus zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

  Ontdek hier zijn bewezen methode:

  Complete Erectie Controle methode bekijken

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Reageer op: erectieproblemen op 18 jarige leeftijd
Mijn informatie:Smileys worden automatisch omgezet. Klik hier om te zien welke smileys beschikbaar zijn.