erectieproblemen op 18 jarige leeftijd

Vanavond al je erectieproblemen oplossen? Forums Lotgenoten Erectieproblemen erectieproblemen op 18 jarige leeftijd

 • Dit onderwerp bevat 1 reactie, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 12 maanden geleden door .
2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #1140 Reageer
  Daan
  Gast

  Ik heb al een paar jaar last van erectieproblemen. Ten eerste heb ik bijna nooit een spontane erectie, en wanneer ik er wel een heb is het vaak veel te zacht en gaat het snel weer weg. Bovendien voelen de erecties ook niet helemaal goed aan. Toen ik nog net in de puberteit zat had ik wel geregeld ‘normale’ erecties, alleen nu is dat dus veranderd. Ik heb geen idee hoe dat komt.
  Ik had een bloedtest gedaan en daarin werd o.a. het testosteron gehalte gemeten. De uitslag was 12.3, de dokter zij dat het wel goed was maar de normaalwaarden lagen tussen de 12 en 35. Dus ik was maar net binnen de grens, daarbij komt nog dat ik geen 60 ben en de test in de ochtend is afgenomen.Ook was mijn TSH te hoog en mijn prolactine zat ook iets aan de hoge kant. Ik weet alleen nu niet of dit de reden kan zijn.
  Voor de rest weet ik dat ik toen ik kleiner was een verkeerde masturbatietechniek had, waarbij je tegen een matras op en neer bewoog. Misschien heeft dit de zenuwen aangetast en komen de problemen daardoor. Dit lijkt me echter een beetje sterk, ik kan alleen geen andere dingen bedenken waardoor de problemen ontstaan zijn.

  Als iemand me zou kunnen helpen door te zeggen wat de (meest waarschijnlijke) oorzaak is, zou ik dat ontzettend waarderen.

  Vanavond nog een harde erectie krijgen?

  Chris Coster is seksuoloog expert op het gebied van erectieproblemen.

  Hij heeft een effectieve manier ontwikkeld om erectiestoornissen op een natuurlijke manier aan te pakken, dus zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

  Ontdek hier zijn bewezen methode:

  Complete Erectie Controle methode bekijken

  #1934 Reageer
  Marco
  Gast

  Hallo Daan,

  Ik ben zelf 41 en ervaar als sinds mijn pubertijd erectieproblemen. Ja, ik heb dezelfde techniek gebruikt en ook met een douchekop met harde stralen gespeeld vroeger. Of dat de oorzaak is van mijn erectieprobleem lijkt me sterk. Het zal een factor zijn van verschillende zaken. Er is helemaal niemand die jou vertellen kan waardoor het gekomen is.. het zal een groot vraagteken blijven. Ik heb bij mijn eerste seriële ervaring te horen gekregen van mijn vriendin destijds dat mijn penis te slap was om iets te voelen en ook was de duur van de sex niet optimaal met 15 seconden. Mijn toenmalige vriendin heeft mij toen meerdere keren pijn gedaan door het maar te doen met een ander. Mijn 2de vriendin deed hetzelfde.. allemaal niet optimaal. Nu ben ik al 16 jaa samen, heb 2 kinderen en een kast van een huis. Maar ik blijf ongelukkig door mijn erectieprobleem, mijn mannelijkheid. Ik mis de prikkelingen die een man met een normale erectie heeft, er zit geen gevoel. Mijn vrouw heeft vroeger wel goeie sex gehad met andere mannen terwijl ik dit haar niet kan geven. Het is zwaar, moeilijk, pijnlijk voor mij en onbegrijpelijk voor anderen die deze problemen nooit ervaren hebben. Ik help mezelf met Cialis en probeer zoveel mogelijk prikkels op te vangen zodat ik iets van erectie krijg. Dus 1 troost ook voor jou… je bent niet de enige

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Reageer op: erectieproblemen op 18 jarige leeftijd
Mijn informatie: