42 jaar maagd en geen erectie kunnen krijgen

Vanavond al je erectieproblemen oplossen? Forums Lotgenoten Erectieproblemen 42 jaar maagd en geen erectie kunnen krijgen

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #1884 Reageer
  E
  Gast

  Ik ben nog maagd met 42. En kan blijkbar ook geen erectie krijgen met een vrouw. Op mezelf lukt het vreemd genoeg ook steeds moeilijker. En vaak wordt het niet hard genoeg. Viagra werkt niet. Ik loop hier al jaren mee. En hulp krijg ik ook niet. Het is alsof ze je van de kastje naar de muur sturen. Geen enkele arts wilt verder lichamelijk onderzoek of dingen proberen zoals testosteron. Ik word hier zeer verdrietig van en ben vaak heel erg kwaad. Ze doen er allemaal lacherig over. Huisartsen en ook de uroloog Andros kliniek in Amsterdam. Ik denk aan andere lichamelijke afwijkingen maar geen van de artsen wilt verder onderzoek doen. Omdat volgens hen alleen een vinger in de anus kennelijk niets ontdekt en er geen onregelmatige ruis is te horen bij mijn buik. Vage artsen. Wat kan ik nu nog doen?

  Vanavond nog een harde erectie krijgen?

  Chris Coster is seksuoloog expert op het gebied van erectieproblemen.

  Hij heeft een effectieve manier ontwikkeld om erectiestoornissen op een natuurlijke manier aan te pakken, dus zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

  Ontdek hier zijn bewezen methode:

  Complete Erectie Controle methode bekijken

  #1933 Reageer
  Marco
  Gast

  Hallo E,

  Ik begrijp wat je bedoelt. Enige troost hieraan is dat je niet de enige bent met dit probleem. Andros klinieken heb je geen bal aan. Daar ben ik zelf ook geweest en van een koude kermis thuis gekomen. Die mensen snappen niet wat ze met je doen. De huisarts zal je moeten doorverwijzen naar het ziekenhuis en een echte uroloog. Er zijn oplossingen, ook voor jou.

  Doe er je voordeel mee

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Reageer op: 42 jaar maagd en geen erectie kunnen krijgen
Mijn informatie: