Warmte-geactiveerd Implantaat Kan Wellicht Het Seksuele Functioneren Herstellen

Een warmte-geactiveerd implantaat kan wellicht het seksuele functioneren herstellen van mannen met erectiele dysfunctie.

De basistechnologie van penisimplantaten is de laatste 40 jaar niet echt verbeterd. Maar Brian Le, een nieuwe medewerker in het urologie-departement met een achtergrond in de materiaalwetenschap, hoopt dat een warmte-geactiveerd geheugenmetaal genaamd Nitinog (een nikkel-titanium legering) een beter implantaat kan zijn voor mannen met erectiele dysfunctie.

Zijn recente artikel in de ‘Urology’, geschreven samen met collega’s Alberto Colombo en Kevin McKenna van de Northwestern University en Kevin McVary van de Southern Illinois University, heeft de aandacht getrokken van de Engelse pers die het meteen ‘De bionische penis’ hebben gedoopt.

Lees hier het hele nieuwsartikel (Engelstalig): http://news.wisc.edu/heat-activated-penile-implant-might-restore-sexual-function-in-men-with-ed/

Vanavond nog een harde erectie krijgen?

Chris Coster is seksuoloog expert op het gebied van erectieproblemen.

Hij heeft een effectieve manier ontwikkeld om erectiestoornissen op een natuurlijke manier aan te pakken, dus zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Ontdek hier zijn bewezen methode:

Complete Erectie Controle methode bekijken

À propos de Karel Bergman

Plaats een reactie