Bontius Stichting steunt urologisch onderzoek

De afdeling Urologie van het Leids Universitair Medisch Centrum zoekt naar nieuwe wegen voor een effectieve behandeling van zowel prostaat-, blaas- en nierkanker, als bekkenbodem-, incontinentie- en erectiestoornissen. Het gaat om tijdrovend en dus kostbaar onderzoek. Financiering via de reguliere kanalen blijkt in de praktijk lang niet toereikend.

De noodzakelijke extra middelen worden geworven door het Doelfonds Urologie, dat deel uitmaakt van de Bontius Stichting. Deze stichting organiseert en coördineert alle fondsenwervende activiteiten ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek in het LUMC. Donaties die voor een specifiek project zijn bedoeld, komen uiteraard uitsluitend daaraan ten goede. De brochure gaat nader in op een viertal veelbelovende onderzoeksprojecten:

– Prostaat- en blaaskanker – Bekkenbodemstoornissen – Postoperatieve disfuncties – Seksuele problematiek

Lees meer en bekijk de brochure ‘Geven voor kwaliteit van leven’.

Het eerste exemplaar werd op 4 november door uroloog dr. Henk Elzevier overhandigd aan prof. Ferry Breedveld, voorzitter van de Raad van Bestuur van het LUMC.

Bron: Persbericht LUMC

Vanavond nog een harde erectie krijgen?

Chris Coster is seksuoloog expert op het gebied van erectieproblemen.

Hij heeft een effectieve manier ontwikkeld om erectiestoornissen op een natuurlijke manier aan te pakken, dus zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Ontdek hier zijn bewezen methode:

Complete Erectie Controle methode bekijken

À propos de Karel Bergman

Plaats een reactie