Solideforte: Werking Bij Impotentie, 3 Bijwerkingen + 4 Ervaringen van Gebruikers

Wanneer je last hebt van erectieproblemen, dan heb je waarschijnlijk op het internet al gezocht naar mogelijke oplossingen. Er zijn zo veel verschillende soorten medicatie voor impotentie dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Tijdens je zoektocht ben je vast en zeker ook al langs Solideforte gekomen.

In dit artikel wordt besproken wat de werking van Solideforte is bij impotentie, wat de bijwerkingen zijn van Solideforte en wat de ervaringen zijn van gebruikers van Solideforte!

Wat is Solideforte?

Ik zal in dit artikel vertellen over Solideforte en de werking, bijwerkingen en ervaringen van gebruikers ervan. Maar daarvoor zal eerst kort worden uitgelegd wat Solideforte nu precies is. Op de site van Solideforte kan er wat informatie gevonden worden over wat het is.

Het mag duidelijk zijn dat het een medicijn is voor impotentie bij mannen dat veel gebruikt zou worden. Veel mannen hebben last van onaangename problemen in de slaapkamer en Solideforte heeft besloten om hier iets mee te doen.

Ze hebben, volgens hen, de ideale oplossing gevonden die meteen werkt om een erectie te krijgen.

Solideforte is een capsule die ontworpen is om je prestaties tussen de lakens te versterken. De formule bestaat uit zorgvuldig uitgezochte ingrediënten die bekend staan om de stimulerende werking. Volgens de makers van Solideforte zit de kracht van het middel in de combinatie van de ingrediënten en de hoeveelheid ingrediënten die in de capsule zit.

Het heeft een langdurige en snelle werking. Een capsule moet genoeg zijn voor het verhogen van je uithoudingsvermogen en je mannelijke energie. Het effect van Solideforte kan uiteraard verschillen per persoon. Niet iedereen reageert hetzelfde op een medicijn en dit is dus ook het geval bij Solideforte. (Bron)

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je erectieproblemen op te lossen en hardere erectie te krijgen, bekijk je het Complete Erectie Controle ebook.

Ingrediënten Solideforte

Om te weten of Solideforte bij jou werkt en of het niet gevaarlijk is om te gebruiken, is het altijd goed om onderzoek te doen naar de ingrediënten. Gelukkig staan de ingrediënten op de site van Solideforte vermeld! Op de site staat beschreven dat de formule van Solideforte een samenstelling is van een keuze uit de krachtigste plantenextracten die je helpen langer te presteren in de slaapkamer.

De formule zou zorgvuldig opgebouwd zijn door verscheidene experts en bestaat uit ingrediënten met een super kwaliteit. De ingrediënten van Solideforte zorgen voor een hoger testosteron- en viriliteitniveau, geven je energie en een stuk meer zelfvertrouwen. (Bron) Dit zelfvertrouwen zal je echter ook krijgen bij een ander impotentiemiddel dat goed voor je werkt. Dit is uiteraard niet alleen voorbehouden aan Solideforte.

Ingrediënten van Solideforte

Astragalus

Astragalus is een kruid dat eeuwenlang wordt gebruikt in China. Inmiddels wordt het ook gebruikt in andere landen. Het staat erom bekend een geneeskrachtige werking te hebben. Het medicijn is traditioneel en zou je helpen meer ‘levenskracht’ te krijgen.

Enkele voordelen van Astralagus zijn:

 • Het is goed voor je immuunsysteem
 • Vergroot je uithoudingsvermogen
 • Geeft je energie
 • Werkt tegen vermoeidheid
 • Is goed voor het behouden van gezonde luchtwegen. (Bron)

Dit kruid is dus niet alleen goed voor het krijgen van een harde erectie, maar ook voor andere aspecten van je gezondheid. Het mag duidelijk zijn dat het kruid is toegevoegd aan dit middel omdat het je energie geeft en zorg voor uithoudingsvermogen; dit is natuurlijk altijd goed in de slaapkamer!

L-Arginine

L-arginine is een aminozuur. Het is een aminozuur dat je als mens zelf aanmaakt, maar waar je soms ook te weinig van kunt hebben. In dat geval kun je suppletie krijgen met arginine voor je gezondheid. Het aminozuur heeft verscheidene functies, zo is het is van belang voor:

 • Weefseldoorbloeding
 • Vaatverwijding
 • Bloeddruk
 • Goed functioneren van longen
 • Het immuunsysteem
 • Je hormoonstelsel
 • Het hart
 • De nieren

Bij lichamelijke inspanning zorgt arginine ervoor dat je beter kunt presteren. Daarom is het dan ook een belangrijk onderdeel van Solideforte! (Bron) Het zou een genezende werking hebben bij impotentie.

Kaneel

Kaneel heeft afrodiserende eigenschappen en stimuleert de bloedsomloop. De bloedsomloop is belangrijk voor het krijgen van een erectie. Het help daarnaast ook tegen vermoeidheid, waardoor je meer seksuele energie hebt. (Bron)

Maca

Maca zit boordevol mineralen en heeft een positief effect op de testosteronlevels en vruchtbaarheid van de man. Hiernaast heeft het ook nog een geneeskrachtige werking! (Bron)

Vitis Vinifera

Vitis Vinifera is een wijnstok en staat al een langere tijd bekend om de werking ervan. Het zou ervoor zorgen dat er een betere doorbloeding is van de penis. Dit is van groot belang om je impotentie aan te pakken. (Bron)

Zink

Zink is een belangrijk element voor in het lichaam. Het is belangrijk bij het opbouwen van eiwitten en weefsel. Daarnaast is het nodig voor een goede werking van het immuun- en afweersysteem. (Bron)

Panax Ginseng

Panax Ginseng wordt ook wel Koreaanse ginseng genoemd en staat bekend om het verhogen van de vruchtbaarheid en het libido. Het zorgt voor een stijging van de energie en het testosteron. (Bron)

Vitamines B1, B6, B9, B12 en E

Met vitamines kun je eigenlijk niet misgaan. Vitamines zijn goed voor je gehele gezondheid en dus ook voor het krijgen van een betere erectie. Deze specifieke vitamines helpen de hormonale activiteiten onder controle te krijgen en stress tegen te gaan. Ook verhogen ze je stemming en zorgen ze voor een betere prestatie door erectieproblemen/ impotentie tegen te gaan. (Bron)

Werking Solideforte

Het effect van Solideforte is meerzijdig. Het bevat ingrediënten die je helpen bij het krijgen van meer energie, een stevige erectie en een hoger libido. Het bestaat daarnaast uit alleen maar natuurlijke ingrediënten; heel veel bijwerkingen zal het dan ook niet hebben.

Je kunt Solideforte het beste een half uur innemen voordat je seks gaat hebben of een seksuele activiteit gaat doen. Je neemt dan één capsule in met water.

Meer dan een capsule innemen kan gevaarlijk zijn, dus meer dan een capsule per dag innemen wordt sterk afgeraden.

Je kunt Solideforte gewoon via de webshop bestellen. Het wordt in een neutrale envelop thuis geleverd zodat niemand weet wat je besteld hebt. (Bron)

Het resultaat van Solideforte kan tot wel 24 uur na inname nog merkbaar zijn (Bron). Meer innemen dan toegestaan is dus niet slim. Je kunt namelijk allemaal gekke bijwerkingen krijgen wanneer je te veel inneemt, zoals een erectie die enorm lang duurt. Dit kan ontzettend gevaarlijk zijn en zorgen voor gezondheidsproblemen.

3 belangrijke bijwerkingen van Solideforte

Aangezien er alleen natuurlijke ingrediënten zitten in Solideforte is de kans op heftige bijwerkingen een stuk kleiner. Toch kun je uiteraard wel bijwerkingen hebben. Hieronder zullen een paar van deze bijwerkingen besproken worden.

Bijwerking 1: Allergische reactie

Ook al bevat Solideforte alleen natuurlijke ingrediënten, kan het natuurlijk nog steeds zo zijn dat je allergisch bent voor één of meer van de ingrediënten. Zo kun je je niet goed voelen na het gebruik van dit medicijn of uitslag krijgen. Wanneer je dit soort symptomen herkent, is het slim om langs de dokter te gaan en te kijken waarvoor je allergisch bent.

Bijwerking 2: Blozen en hoofdpijn

Voor de meeste mensen werkt dit middel goed en veroorzaakt het nagenoeg geen bijwerkingen. Toch lees je op internet dat sommige mensen last krijgen van enorme hoofdpijn en een gloeiend hoofd (het gevoel dat je moet blozen). Daarbij hadden zij ook een sterke erectie, dus het product werkte wel.

Deze bijwerking is logisch, omdat Solideforte ingrediënten bevat die de bloedsomloop verbeteren en je bloedvaten verwijden. Hierdoor krijg je een sterke erectie, maar ook hoofdpijn.

Je moet nagaan of je die hoofdpijn en het gloeiende hoofd er ook bij wilt hebben.

Het advies zou zijn om het in ieder geval uit te proberen, want het kan zomaar zijn dat jij helemaal geen last zult hebben van de bijwerkingen. (Bron)

Bijwerking 3: De hik en maagzuur

Ook kan er op het internet gelezen worden dat iemand ontzettend last kreeg van maagzuur en de hik. Dit is natuurlijk ook erg vervelend. Het advies blijft echter om het eerst uit te proberen en voor jezelf te bepalen wat je ervan vindt. Over het algemeen zijn de reacties lovend en werkt de capsule wel! (Bron)

4 ervaringen van gebruikers van Solideforte

Er zijn verschillende sites die erectiepillen uitproberen voor eventuele toekomstige gebruikers. Hieronder zullen er een paar besproken worden die Solideforte hebben getest en hun mening over de medicatie uiten!

Ervaring 1: Van besteerectiepillen.nl

Op beste-erectiepillen.nl is een kwaliteitstest gedaan van Solideforte en op deze site krijgt het middel 4,5 ster (uit 5). De persoon die het getest heeft had zeer snel een intense en sterke erectie. Zijn libido verhoogde en de seks was goed.

Deze man had tevens het gevoel dat hij volledige controle had over zijn eigen orgasme. Hierbij kunnen we ervan uitgaan dat hij het dus ook langer volhield tussen de lakens, aangezien hij zelf wat meer kon bepalen wanneer hij het orgasme kreeg.

De volgende dag in de ochtend had de heer nogmaals seks met zijn vriendin en hij merkte nog steeds het effect van Solideforte. Kortom; hij was er heel tevreden over. De voordelen van Solideforte waren volgens hem dat hij een heel harde erectie kreeg, een hoger libido en dat Solideforte geheel natuurlijk is. Het enige nadeel vond hij dat het alleen online verkrijgbaar was. (Bron)

Ervaring 2: Van erectiepillen24.com

Ook op de site erectiepillen24.com worden verscheidene erectiepillen getest; Solideforte is er een van. Op deze site scoort Solideforte wederom erg hoog:

 • Op kracht scoort het medicijn een 9,6 uit 10
 • Snelheid een 9,3 uit 10
 • Duur van de werking een 9,5 uit 10
 • De prijs/ kwaliteit verhouding een 9,9 uit 10

De mannen van deze website die de test hebben gedaan hebben Solideforte getest in de avond. Al na 3 kwartier was het effect merkbaar. Het libido werd hoger en er was een intense erectie. Ook de seks was goed en de vriendinnen van de mannen waren enthousiast.

De voordelen volgens deze site zijn dat het product niet teleurstelt en het een langdurige, effectieve en snelle werking heeft. Het nadeel is volgens erectiepillen24 dat de prijs wat hoger ligt dan bij concurrenten, maar het product is dan ook wel erg goed.

De site beweert zelfs dat het een van de beste producten op de markt is momenteel en de schrijver zegt dat hij het zelf de beste vindt. Kortom ook weer een erg positief over Solideforte! (Bron)

Ervaring 3: Van erectiepil.info

Ook erectiepil.info is ontzettend enthousiast over Solideforte. Het geeft de kwaliteit een 9,8 uit 10, de werkingsduur een 9,7 uit 10, de verzending een 9,6 uit 10 en de prijs/ kwaliteitverhouding een 9,8 uit 10.

De voordelen van Solideforte waren volgens erectiepil.info dat het de beste erectie gaf van alle producten die deze persoon uitgeprobeerd had. Ook was de levering heel goed en verhoogde het enorm het libido en de controle over een orgasme. Het enige nadeel is dat het niet aan te raden is voor mannen onder de 18 jaar.

Volgens de schrijver op deze site was Solideforte een aangename verassing. Het gaf niet alleen een veel sterkere erectie, maar het libido ging ook omhoog. Het effect was sterk en hield daarnaast lang aan. Tot slot gaf de erectiepil deze man meer controle over het orgasme. Op deze site scoort Solideforte het hoogst (met een 9,7) van alle erectiemiddelen. (Bron)

Ervaring 4: Van Trustpilot

Natuurlijk zijn de voorgenoemde sites handig, maar soms wil je gewoon veel verschillende persoonlijke reviews lezen. Trustpilot is hier de perfecte site voor. Als je op Trustpilot zoekt naar Solideforte vind je hoe goed de site en het product beoordeeld is.

Ook hier is er geen slechte review te vinden. Wel zijn er ook mensen die het product niet als gemiddeld en goed beoordelen in plaats van alleen maar uitstekend. Het kan goed zijn om deze ook even door te lezen!

Vanavond nog een harde erectie krijgen?

Chris Coster is seksuoloog expert op het gebied van erectieproblemen.

Hij heeft een effectieve manier ontwikkeld om erectiestoornissen op een natuurlijke manier aan te pakken, dus zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Ontdek hier zijn bewezen methode:

Complete Erectie Controle methode bekijken