7 Effectieve En Veilige Methodes Om Je Penis Te Vergroten

Er zullen maar weinig mannen bestaan die nog nooit van een grotere penis hebben gedroomd. Hoewel penisgrootte zeker niet alles is, hebben de meeste vrouwen toch liever een penis aan de grote kant dan aan de kleine kant. Bovendien voelen veel mannen zich ook een stuk mannelijker als ze wat meer tussen hun benen hebben hangen.

De kans is echter groot dat je je er bij hebt neergelegd dat je penis niet groter zal worden, omdat je daarin nu eenmaal geen geluk hebt gehad. Laat me je nu vertellen dat dat grote onzin is. Natuurlijke aanleg speelt een belangrijke rol, maar er zijn wel degelijk diverse manieren om je penis te vergroten. Als jij wil weten hoe je dit effectief en veilig kan doen, lees dan vooral de volgende zeven tips:

  1. Gebruik een stretching-apparaat
  2. Gebruik L-arginine
  3. Slik ginkgo biloba
  4. Doe Kegeloefeningen
  5. Gebruik een penispomp
  6. Eet vaker vette vis
  7. Doe aan jelqing

Direct beginnen met een bewezen product voor een grotere penis? Bekijk dan dit product.

Tip 1: Gebruik een stretching-apparaat

De meeste mensen zullen wel weten dat het Engelse woord stretchen hetzelfde betekent als uitrekken, en dat geeft je meteen een aardig idee van hoe een stretching-apparaat werkt. Het gaat om een apparaat waar je je penis in legt, en dat je penis vervolgens uitrekt gedurende een lange periode. Dit zorgt voor een blijvende verlenging van je penis. Die vergroting is daadwerkelijk van formaat: je penis kan op deze manier enkele centimeters langer worden.

“Soms zijn de simpelste oplossingen de meest effectieve.”

Ik kan me goed voorstellen dat je dit misschien een beetje eng vindt klinken, maar laat me je verzekeren dat het volledig veilig is. Stretching-apparaten zijn namelijk goedgekeurd door de Europese Commissie, terwijl die erom bekend staat dat dat hij consumentenbescherming heel serieus neemt. Als de Europese Commissie het goedkeurt, kun je er dus vrij zeker van zijn dat het veilig is.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er geen nadelen aan het gebruik van stretching-apparaten kleven. Allereerst is het vrij onhandig. Je moet je penis 10 uur per dag in het apparaat laten zitten, en dat iedere dag voor ten minste vier maanden. Dat kan praktisch vrij onhandig zijn, omdat je natuurlijk niet op je werk kunt rondlopen met een gigantische bobbel in je broek.

Ook kan het gebruik van een stretching-apparaat pijnlijk zijn. Je kan je hier misschien wel iets bij voorstellen, want eigenlijk doe je niks anders dan tien uur per dag ergens aan trekken om het langer te maken. Veel mannen vinden dat het wel waard als het ze een grotere penis oplevert, maar het is wel iets waar je je van tevoren van bewust moet zijn.

Tip 2: Slik L-arginine

Voor mensen die geen zin hebben om hun penis langdurig uit te rekken, zijn er gelukkig ook minder ingrijpende manieren om je penis te vergroten. Eén van die manieren is het slikken van L-arginine. Misschien vind je het slikken van chemicaliën geen goed idee, maar gelukkig is L-arginine een natuurlijk middel. Je kan dit middel als supplement kopen over de toonbank.

De manier waarop L-arginine voor een grotere penis (in erecte stand) zorgt, is door het verbeteren van de bloedsomloop. Een erectie is namelijk niks anders dan het vollopen met bloed van de zwellichamen in je penis. Hoe meer bloed er in die zwellichamen kan stromen, hoe groter je penis is in erecte toestand. Op die manier zorgt L-arginine niet alleen voor grotere, maar ook voor hardere erecties.

“Een erectie is als een waterballon: als je hem groter wil maken, moet je er simpelweg meer in laten stromen.”

Misschien geloof je me niet direct als ik zeg dat een voedingssupplement je penis kan vergroten, en dat begrijp ik op zich best. Gelukkig hoef je mij niet te geloven. Er is namelijk een hoop wetenschappelijk bewijs van de werking van L-arginine op erecties (bron). Bovendien kan L-arginine ook je libido verhogen. Je hebt dan dus meer zin in seks, waardoor je die grotere erectie meteen kan gebruiken.

L-arginine is, zoals eerder gezegd, een volledig natuurlijk middel. Het is dan ook vrij onschuldig. Als je je aan de aanbevolen hoeveelheid houdt (1 gram, maximaal keer per dag), hoef je dan ook geen bijwerkingen te verwachten. Alleen voor mannen met hartproblemen kan het gebruik van L-arginine gevaarlijk zijn, dus die kunnen beter op zoek gaan naar een andere oplossing.

Tip 3: Slik ginkgo biloba

Net als L-arginine is ook ginkgo biloba een volledig natuurlijk middel. Ginkgo biloba is een Japanse plant, die in Azië al eeuwenlang wordt gebruikt als geneeskrachtig kruid. Zoals veel oude, natuurlijke geneeswijzen, is de werking van dit kruid als wondermiddel misschien een beetje overdreven. Waar het echter erg goed voor werkt, is het vergroten van je penis (in erectie).

“Als iets al duizenden jaren wordt gebruikt, dan zal het ook wel echt werken.”

Dit doet ginkgo biloba op een manier die erg lijkt op de manier waarop L-arginine dit doet. Ook ginkgo biloba heeft namelijk een enorm stimulerend effect op de bloedsomloop. Er is wetenschappelijk bewezen dat dit middel een effectieve oplossing voor impotentie kan zijn (bron). Als je al wél gewoon erecties kan krijgen, dan worden je erecties groter door het gebruik van dit middel.

Omdat ginkgo biloba een kruid is, zijn er verschillende manieren waarop je het kan consumeren. Je kan het kruid simpelweg opeten, maar dat doen de meeste mensen niet, omdat het niet erg lekker smaakt. De makkelijkste manier om ginkgo biloba binnen te krijgen is als voedingssupplement, gewoon als een pilletje dus. Indien je moeite hebt met het slikken van pillen, bestaat er ook nog thee met ginkgo biloba erin.

Ik zei eerder al dat ginkgo biloba een volledig natuurlijk middel is. Daarom is dit middel gewoon over de toonbank verkrijgbaar, zonder doktersrecept. Je hoeft dan ook geen bijwerkingen te verwachten als je ginkgo biloba slikt. Een uitzondering daarop zijn mannen die reeds bloedverdunners slikken. In dat geval kan ginkgo biloba gevaarlijk zijn, en raad ik je aan om eerst met je huisarts te praten.

Tip 4: Doe Kegeloefeningen

Als je je lichaam ergens in wil trainen, dan kan het meestal geen kwaad om aan de spieren te werken die hierbij betrokken zijn. Misschien weet je niet gelijk welke spieren er betrokken zijn bij het krijgen van erecties, maar toch zijn die er wel degelijk. Je PC-spier is een spier (of eigenlijk een spiergroep) die van groot belang is voor (de grootte van) je penis (in erectie).

Je kan deze PC-spier trainen met behulp van zogeheten Kegeloefeningen. Een getrainde PC-spier kan meer bloed doorlaten naar je penis wanneer je een erectie krijgt. Dit betekent niet alleen dat Kegeloefeningen een effectieve oplossing voor erectieproblemen kunnen zijn (wat trouwens wetenschappelijk bewezen is, bron), maar ook dat je er grotere erecties door kan krijgen.

Het doen van een Kegeloefening is vrij eenvoudig. Zo’n oefening bestaat simpelweg uit het aanspannen van je PC-spier, en deze weer ontspannen als deze een paar seconden aangespannen is geweest. Je PC-spier is de spier die je gebruikt voor het ophouden van plas. Wanneer je dus doet alsof je je plas ophoudt, en je voelt een spier zich aanspannen tussen je ballen en je anus, dan heb je de juiste spier te pakken.

“Als alle spieren zo makkelijk te trainen waren, had iedereen binnen een week een six-pack!”

10 oefeningen per dag is een goed begin, als je je PC-spier steeds 10 seconden aangespannen houdt per oefening. Verspreid deze oefeningen niet over de dag, maar doe ze direct na elkaar. Als je de oefeningen nog effectiever wil maken, dan kun je ze liggend uitvoeren. Je richt je in die houding namelijk nog specifieker op de juiste spier.

Tip 5: Gebruik een penispomp

Van een aantal vrij onschuldige manieren voor het vergroten van je penis, gaan we nu weer naar een wat rigoureuzere oplossing. Een penispomp is een apparaat dat je misschien wel kent als oplossing voor impotentie. Het kan echter ook mannen zonder erectieproblemen een zo groot mogelijke penis geven in erectie.

Een penispomp bestaat uit een harde buis, vaak van hard plastic gemaakt, en een pompje of knijpzakje. Om van een penispomp gebruik te maken, moet je je penis volledig in de buis schuiven. Vervolgens gebruik je het pompje of knijpzakje om de buis vacuüm te trekken. Dat wil zeggen dat alle lucht uit de buis wordt gepompt.

Zodra je dit doet, dan neemt de druk in de penispomp toe. De ruimte die eerst werd opgevuld door lucht, moet nu door iets anders gevuld worden. Jouw penis is het enige dat verder in de buis aanwezig is, en daarom moet deze zo groot mogelijk worden om die hele buis te kunnen vullen. Je lichaam wordt dus gedwongen om zo veel mogelijk bloed naar je penis te sturen, om zo groot mogelijk te kunnen worden.

Dit is een effectieve manier om te zorgen voor een grotere penis, maar er zitten ook risico’s aan het gebruik van een penispomp. Er zijn gevallen waarin mannen hun penis hebben beschadigd als gevolg van het gebruik van zo’n pomp. In sommige gevallen zijn mannen er zelfs impotent van geworden. Je moet dus goed nadenken voor je besluit om een penispomp te gebruiken (en altijd de gebruiksaanwijzing te volgen!), en ik zou je aanraden om eerst alle andere manieren in dit artikel uit te proberen, aangezien die een stuk minder risicovol zijn.

“Een kleine erectie is nog altijd beter dan geen erectie!”

Tip 6: Eet vaker vette vis

Omdat je de vorige tip misschien wat heftig vond, volgt er nu weer een wat minder ingrijpende tip. Als jij de grootte van je penis, en dan vooral je erecties, wil verbeteren, dan is goede voeding van groot belang. Eén van de voedingsmiddelen die jou een grotere erectie kan geven, is vette vis.

Dit komt doordat vette vis vol zit met omega-3 en onverzadigd vet. Misschien denk je dat vet slecht voor je is, maar bij onverzadigd vet is dat zeker niet het geval. Omega-3 en onverzadigde vetten zorgen voor een gezonder hart, en kunnen bovendien blokkades in de bloedvaten wegnemen. Dit zorgt ervoor dat je door het eten van vette vis een veel betere bloedsomloop krijgt.

Dat een goede bloedsomloop voor grotere erecties zorgt, heb je eerder in dit artikel al kunnen lezen. Heel kort herhaald: een erectie is eigenlijk niets anders dan een penis die volloopt met bloed, dus hoe meer bloed er in je penis kan stromen, hoe groter de erectie die je vervolgens krijgt. Zo kan een kleine aanpassing in je dieet dus grote gevolgen hebben.

“Je hoeft niet je hele leven om te gooien om een grotere penis te krijgen.”

Overigens heeft het eten van vette vis daarnaast ook nog een hele hoop positieve gezondheidseffecten. Het verlaagt bijvoorbeeld de kans op hart- en vaatziekten. Reden te meer dus om eens wat vaker een stukje zalm te eten. Artsen raden aan om ten minste elke week een keer vette vis als avondmaaltijd te eten, en dat lijkt mij een heel zinnig advies.

Tip 7: Doe aan jelqing

Eerder in dit artikel heb ik stilgestaan bij oefeningen die je een grotere penis in erectie bezorgen. Er bestaan echter ook oefeningen die je penis uitrekken, zodat deze zowel slap als stijf permanent groter wordt. Dit doe je met behulp van de zogeheten jelqing-techniek, en je hebt hier niets anders voor nodig dan je eigen hand (en je penis natuurlijk).

“Jelqing wordt ook wel melken genoemd, en dat is in de basis hoe het werkt.”

Deze techniek moet je uitvoeren als je penis semi-erect is (zo’n 50 tot 70 procent stijf). Pak je penis vast tussen duim en wijsvinger, bij de stam. Vervolgens duw je met je hand richting de eikel. Als je met je ene hand bij de eikel bent, doe dan hetzelfde met je andere hand. Zorg ervoor dat de ene hand de andere steeds zo snel mogelijk opvolgt.

Je voelt tijdens deze oefening waarschijnlijk wel dat je je penis aan het uitrekken bent, en dat is precies de bedoeling. Zorg er tijdens de oefening wel voor dat je geen volledige stijve krijgt. Als dit gebeurt, dan moet je even stoppen met de oefening. Wanneer je klaar bent met de oefening, raad ik je aan om nog zo’n 30 keer op en neer te zwaaien met je penis. Dit stimuleert de bloedtoevoer naar je penis, iets wat tijdens het jelqen enigszins kan zijn tegengehouden.

Een grotere en dikkere penis krijgen?

Er is een natuurlijke manier om je penis te doen vergroten, niet alleen langer maar ook dikker.

Bekijk hier alles over dit unieke product.