Is Member XXL de Beste Manier om Je Penis te Vergroten?

Of je piemel nou klein, gemiddeld of groot is, bijna elke man zou geen nee zeggen tegen een paar extra centimeters. Bedrijven spelen hier slim op in, en hebben allerlei producten op de markt gebracht die je penis zouden vergroten. Door al die verschillende producten is het lastig te bepalen welke er wel en niet goed werken.

Neem nou MemberXXL. Dit is een pilletje dat belooft dat je er een zichtbaar grotere penis van krijgt, maar hoeveel is hier nou eigenlijk van waar? Dat ga ik uitzoeken in dit artikel. Ik probeer de effectiviteit van MemberXXL te achterhalen, zodat jij weet of dit een geschikt middel is voor een grotere penis. Dit doe ik aan de hand van de volgende punten:

 • Wat is MemberXXL voor product?
 • Zijn gebruikers tevreden over MemberXXL? 3 ervaringen
 • Is de formule van MemberXXL wetenschappelijk onderbouwd?
 • Conclusie: is MemberXXL aan te bevelen voor een grotere penis?

Direct beginnen met dit bewezen product voor een grotere penis? Bekijk dan dit product.

Wat is MemberXXL voor product?

Als het gaat om penisvergrotende middelen, dan zijn er een heleboel verschillende soorten producten op de markt. Aangezien deze producten variëren van natuurlijke brouwseltjes tot zwaar chemische pillen tot uitrekapparaten, is het wel handig om eerst eens te kijken in welke categorie MemberXXL valt. Wat voor product is MemberXXL nou eigenlijk?

MemberXXL is een supplement. Dit houdt in dat het een pilletje is. Daarnaast betekent het ook dat het geen medicijn is. Er zitten dus niet al te zware middelen in, waardoor er weinig risico’s zitten aan het gebruik van dit middel. Je kan MemberXXL dan ook zonder doktersrecept kopen, over de toonbank van verschillende winkels. Ook op het internet kun je deze pillen makkelijk en legaal bestellen.

Zo’n voedingssupplement bevat natuurlijk een hele hoop bestanddelen. Het is handig om te weten wat die bestanddelen zijn, zodat we later in dit artikel kunnen checken of de werking van die bestanddelen wetenschappelijk onderbouwd is. Ook is het natuurlijk handig om te weten of er niks in zit waar je allergisch voor bent. MemberXXL bevat de volgende bestanddelen:

 • Tribulus terrestris
 • Fenegriek-extract
 • L-arginine
 • Chinese citroen-extract
 • Saffraan
 • Zegepalmvrucht-extract
 • Panax ginseng uit Korea
 • Zwarte peper

MemberXXL belooft zijn gebruikers dat je er een grotere penis van krijgt. Dat is echter niet het enige wat de fabrikant van dit middel belooft. MemberXXL zou namelijk ook je seksuele reacties moeten verbeteren. Volgens de maker van dit middel zal dus ook je seksleven een boost krijgen door dit pilletje. Hoeveel hiervan waard is, dat lees je verderop in dit artikel.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je erectieproblemen op te lossen en hardere erectie te krijgen, bekijk je het Complete Erectie Controle ebook.

Zijn gebruikers tevreden over MemberXXL? 3 ervaringen

Als je wil weten of een bepaald product goed werkt, dan zijn gebruikerservaringen vaak het eerste waar je naar kijkt. Veel mensen bestellen niks op Bol.com zonder eerst de reviews door te lezen, dus waarom zou dat bij een product als MemberXXL anders zijn? Als MemberXXL onzin verkoopt, dan zijn er vast mensen op het internet te vinden die je daarvoor waarschuwen.

Ik heb je hier alvast bij geholpen, door enkele anonieme ervaringen te verzamelen van gebruikers. Misschien vind je het wat ongeloofwaardig dat deze mannen hun naam niet boven de review wilden zetten, maar als je je bedenkt dat de meeste mannen liever niet in het openbaar over hun penis praten, is dat eigenlijk zo vreemd nog niet.

Ervaring 1

Ervaring 1 komt van een man die al langere tijd op zoek was naar een manier om zijn penis te vergroten. Hij had al veel producten uitgeprobeerd om dit te bereiken, maar ze hadden allemaal niet of nauwelijks effect. Na een tijdje had hij zich er eigenlijk al bij neergelegd dat zijn probleem niet op te lossen was, en dat hij het maar moest doen met de penis die hij had.

Tegen de tijd dat deze man MemberXXL tegenkwam, was hij (begrijpelijkerwijs) dus vrij sceptisch, omdat hij tot nu toe alleen maar negatieve ervaringen had met dergelijke producten. De enige reden dat hij MemberXXL uiteindelijk toch heeft aangeschaft, waren de vele positieve reviews die gebruikers van dit middel hadden achtergelaten op internet.

Dit is een beslissing die hij achteraf omschrijft als één van de beste beslissingen in zijn leven. Hij is erg tevreden met de werking van MemberXXL, en zijn penis is daadwerkelijk merkbaar groter geworden van dit middel. Hij ziet niet alleen zelf een duidelijk verschil, ook zijn vrouw voelt volgens hem echt dat extra stukje grootte tijdens de seks.

“Deze man heeft tientallen producten geprobeerd, en slechts één heeft hem geholpen.”

Deze eerste ervaring met MemberXXL is dus bijzonder positief. Op grond van deze ervaring lijkt het dus een goed idee om MemberXXL aan te schaffen, maar één enkele ervaring is natuurlijk nooit genoeg om een goed oordeel te vormen. Laten we dus eens kijken wat andere gebruikers over MemberXXL zeggen.

Ervaring 2

Waar de vorige ervaring van een man kwam die echt álles al had geprobeerd, komt deze ervaring van een man met het tegenovergestelde. Hoewel deze man altijd een vrij kleine penis had, en hier altijd onzeker over is geweest, heeft hij nooit naar een oplossing gezocht. Hij was ervan overtuigd dat zoiets simpelweg niet mogelijk was.

Toen hij voor het eerst iets las over MemberXXL, ging hij er dan ook van uit dat het spam was. Een grotere penis, waar je niets anders voor hoeft te doen dan het slikken van een pilletje, dat klinkt natuurlijk te mooi om waar te zijn. Naar eigen zeggen kocht hij MemberXXL uiteindelijk vooral uit wanhoop. Hij geloofde niet echt dat het zou werken, maar hij wilde het wel heel graag geloven.

“Is iets te mooi om waar te zijn, dan is het meestal niet waar, maar heel soms wel.”

Als je kijkt naar de resultaten die deze man heeft weten te bereiken, dan zal je wel begrijpen dat hij geen spijt heeft gekregen van deze beslissing. Na MemberXXL 6 maanden te hebben gebruikt, was zijn penis maar liefst 7 centimeter langer geworden. Dat is iets minder dan de helft van de gemiddelde penislengte in Nederland, die hij er dus gewoon extra bij had gekregen. Daarnaast werd zijn penis ook een stuk dikker.

Deze ervaring is dus echt enorm positief, nog meer dan de vorige ervaring die we hebben besproken. Omdat het echter altijd nog zo kan zijn dat ik toevallig twee positieve reviews eruit heb gepikt, zal ik nog één ervaring belichten in dit artikel.

Ervaring 3

De derde en laatste ervaring die ik zal gaan bespreken, is die van de man met het meest serieuze probleem. De penis van deze man was bijzonder klein voor hij MemberXXL ging slikken. Op zich was het wel mogelijk om seks te hebben met deze penis. Toch stond deze man al jarenlang droog, omdat hij zich zo erg schaamde voor zijn penis dat hij het niet eens durfde te proberen.

Je begrijpt wel dat deze man de wanhoop nabij is. Uit dit verhaal blijkt maar weer eens dat wanhoop een slechte raadgever is, want deze man stond op het punt om zich te laten opereren aan zijn penis, op een manier die naar eigen zeggen niet echt veilig was geweest. Uit ervaring kan ik je vertellen dat er inderdaad een hoop risico’s aan dergelijke operaties zitten, dus ik ben blij dat hij hiervan heeft afgezien.

Volgens deze man kwam MemberXXL precies op tijd op zijn pad. Hij is bijzonder positief over het middel, en het werkt een stuk beter dan hij had verwacht. Na twee maanden zag hij al een groei van 3 centimeter. Dit is vrij indrukwekkend als je bedenkt dat twee maanden een zeer korte tijd is, en dat deze man met een heel kleine penis begon.

“Met 3 centimeter extra zijn de meeste mannen dik tevreden.”

Dit is dus de derde review op rij die enorm positief is over MemberXXL. Natuurlijk is dit een kleine greep uit alle ervaringen die ik heb gevonden, maar geloof me, ik heb zó weinig negatieve ervaringen gevonden dat ze het vermelden simpelweg niet waard waren. We kunnen dus wel concluderen dat gebruikers van MemberXXL over het algemeen erg positief zijn over dit middel.

Is de formule van MemberXXL wetenschappelijk onderbouwd?

Je weet nu dat gebruikers erg positief zijn over MemberXXL. Dat is een goed teken, maar het zegt niet alles. Veel mannen gebruiken bijvoorbeeld diverse verschillende middelen tegelijk, waardoor het moeilijk te bepalen is of de groei écht door MemberXXL komt. Het is daarom goed om ook te kijken naar de wetenschappelijke onderbouwing van dit middel.

Is de werking van MemberXXL wetenschappelijk onderzocht?

Als je wil weten of een bepaald middel goed werkt, raad ik je aan om altijd te kijken of er wetenschappelijk onderzoek naar is gedaan. In het geval van MemberXXL is dat het geval, maar het gaat wel om onderzoek in opdracht van de fabrikant. Nou mogen ze absoluut niet liegen over de resultaten, maar het betekent wel dat je het volgende met een klein korreltje zout moet nemen.

MemberXXL deed een onderzoek met een groep van 90 mannen, variërend in leeftijd van 22 tot 50 jaar. Er was ook een controlegroep. Dit is een groep mannen die niet MemberXXL, maar een placebo kreeg (een nutteloze pil). Dit is bedoeld om te controleren of de gemeten effecten wel écht door MemberXXL komen, en niet door iets anders. Al met al is dit een prima onderzoek, al is het wel met een wat kleine groep gedaan.

Dit onderzoek bekeek twee dingen. Allereerst werd er gekeken naar de daadwerkelijke verlenging van de penis, en daarnaast naar de tevredenheid van de mannen die meededen. Van de groep die MemberXXL had geslikt, was de penis gemiddeld 5 centimeter langer geworden tijdens het onderzoek. 88% van de mannen was bovendien tevreden over het resultaat.

“Over hoeveel dingen is nou 9 op de 10 mensen positief?”

Hoewel je dus in je achterhoofd moet houden dat de fabrikant zelf opdracht heeft gegeven tot dit onderzoek, is dit een erg positief resultaat. Ik kan me echter ook voorstellen dat je het niet helemaal betrouwbaar vindt, omdat dit onderzoek niet geheel onafhankelijk plaatsvond. Daarom zoeken we nog even door naar wetenschappelijk bewijs.

Is het wetenschappelijk bewezen dat de bestanddelen van MemberXXL werken?

Er is dus helaas geen onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek naar de werking van MemberXXL, maar dat wil niet zeggen dat we helemáál geen onafhankelijk onderzoek hebben om op terug te vallen. We kunnen namelijk wel kijken naar het onderzoek dat is gedaan naar de werkzame bestanddelen van MemberXXL. Als de werking van die stoffen bewezen is, zal MemberXXL ook wel werken.

Van twee stoffen is duidelijk wetenschappelijk bewijs dat ze werken. Van L-arginine is bewezen dat je er grotere erecties van krijgt (bron). Ditzelfde geldt voor de stof trinulus terrestris (bron). Er is geen bewijs dat je ook een grotere slappe penis krijgt van deze stoffen, maar daar gaat het de meeste mannen niet om.

“Aan een gigantische slappe piemel heb je toch vrij weinig.”

Van de andere stoffen in MemberXXL is minder duidelijk bewijs dat ze werken. Ze zullen niet allemaal onzin zijn, maar op grond van het wetenschappelijke onderzoek kan ik niet zeggen of ze werken. Al met al kun je echter wel zeggen dat er wetenschappelijk bewijs is dat je een grotere penis kan krijgen van MemberXXL, omdat de twee stoffen die wél bewezen werken al genoeg zijn voor die conclusie.

Conclusie: is MemberXXL aan te bevelen voor een grotere penis?

Ervan uitgaande dat je dit hele artikel hebt gelezen, en niet bent doorgescrold naar de conclusie, kun je vast wel zien aankomen dat ik vrij positief oordeel over de werking van Member XXL. Niet alleen zijn de gebruikers van dit middel erg positief over de werking ervan, maar dit wordt tevens grotendeels ondersteund door het wetenschappelijke bewijs dat ik heb kunnen vinden. Als jij graag je penis wil vergroten, is MemberXXL dus een goede optie om dit te bereiken.