Werkt Libido Forte Echt Zo Goed? Lees Onze Review

Het is duidelijk dat je bij dit artikel terecht bent gekomen vanwege erectieproblemen. Je hebt waarschijnlijk ook al flink onderzoek gedaan naar verschillende erectiemiddelen. Ik kan mij voorstellen dat het doen van onderzoek hiernaar zeker geen makkelijke opgave is. Er zijn tal van erectiemiddelen met hun eigen positieve verhaal. Wat is er nu precies van waar?

Ook over Libido Forte heb je waarschijnlijk mooie, hoopvolle verhalen gelezen. Ikzelf zal in dit artikel zo realistisch mogelijk blijven, wat inhoudt dat ik naast de positieve kanten van Libido Forte, ook de negatieve kanten belicht. Uiteindelijk geef ik hierbij de reden aan dat ik je afraad om Libido Forte te kopen bij erectieproblemen. Lees snel verder!

Wat is Libido Forte precies voor erectiemiddel?

De naam van het erectiemiddel verklapt het al: Libido Forte is een libidoverhogend middel, dat daarnaast ook zorgt voor een stevige erectie. Veel erectiemiddelen zijn synthetisch van aard. Libido Forte wordt daarentegen gemaakt op basis van gedroogde kruidenextracten zoals gojibessen, ginkgo-extract, gedroogde gingseng en moerbessen, en is dus een natuurlijk erectiemiddel.

Naast deze gedroogde kruidenextracten bevat Libido Forte ook wat andere bestanddelen, waarvan ik mij kan voorstellen dat je geen idee hebt wat voor bestanddelen dit zijn. Het is om deze reden raadzaam om deze ingewikkelde namen even te googelen, al was het maar omdat je er allergisch voor kan zijn. Het gaat om de volgende bestanddelen:

 • Cynomorium Songaricum 114 mg
 • Cistanche 30 mg
 • Atractylodes Macrophalia 24 mg
 • Rhemania Glutinosa 24 mg
 • Cinnamomum Cassia 21 mg
 • Panax Ginseng 21 mg
 • Polygonati Odoratum 18 mg
 • Polygonum Multiflorum 18 mg
 • Shisandra Chinensis 15 mg
 • Scophularia Ningpoensis 15 mg
 • Magnesium Sterate 10 mg

Libido Forte zou zorgen voor een betere bloedtoevoer naar de penis. Dit betekent dat de zwellichamen in de penis zich beter vullen met bloed, waardoor je stevigere erecties krijgt. In Azië zijn mannen al lang bekend met Libido Forte, en is het een veelgeprezen erectiemiddel.

Volgens de gebruiksaanwijzing dien je Libido Forte één tot twee uur voor de seks in te nemen. Nuttig van tevoren een lichte maaltijd, aangezien een zware maaltijd de inwerking van het erectiemiddel kan doen vertragen. Belangrijk is dat je niet meer dan één capsule per dag slikt. De capsules dien je te bewaren op kamertemperatuur.

Net als andere erectiemiddelen mag je Libido Forte niet zomaar met andere medicijnen combineren. Raadpleeg eerst je arts als je nog meer medicijnen slikt. Medicatie voor je lever en je bloeddruk zijn voorbeelden van middelen waar je Libido Forte niet mee mag combineren. Vermijd ook de combinatie van Libido Forte en nitraat bevattende medicijnen.

Wat zijn de voordelen van Libido Forte?

Als groot voordeel kan ik aangeven dat Libido Forte geen bijwerkingen met zich meebrengt, omdat het erectiemiddel bestaat uit gedroogde kruidenextracten, zoals gojibessen, ginkgo-extract, gedroogde gingseng en moerbessen. Vergeet dus bijwerkingen als hoofdpijn, misselijkheid, buikpijn en diarree, die vaak wel voorkomen bij synthetische erectiemiddelen.

Een ander voordeel is dat het erectiemiddel Libido Forte ver teruggaat in de geschiedenis. Zo heeft Libido Forte zijn oorsprong in het oude China. Chinese keizers en andere mensen met een hoog aanzien gebruikten al een erectiemiddel met soortgelijke ingrediënten om seksueel actiever te zijn. Libido Forte is dus gebaseerd op eeuwenoude kennis.

Zoals ik in de inleiding al heb vermeld, zou Libido Forte zorgen voor een betere bloedsomloop in het lichaam, doordat de spieren ontspannen. Ook in de penis zorgt Libido Forte voor een betere bloedsomloop, waardoor bloed gemakkelijker en sneller de zwellichamen kan vullen. Uiteindelijk leidt dit tot stevige en lang aanhoudende erecties.

Verder valt als voordeel te benoemen dat Libido Forte te koop is op het internet. Mocht je geen zin hebben om je verhaal te doen bij de dokter om zo aan een doktersrecept te komen of naar de apotheek te gaan om het erectiemiddel op te halen, dan is het goed nieuws voor je dat dit niet hoeft. Libido Forte bestel je anoniem en zonder gedoe, online.

Al met al lijken er dus veel voordelen te zitten aan het erectiemiddel Libido Forte. Dit artikel zou echter niet compleet zijn als ik hierna niet de nadelen van Libido Forte zou benoemen. Ieder erectiemiddel heeft namelijk naast voordelen ook wat nadelen. Lees dus gauw verder om achter de nadelen te komen!

“Een natuurlijk erectiemiddel, dat is gebaseerd op eeuwenoude kennis en met één klik op de muis discreet naar je huis verzonden wordt; wat wil je nou nog meer?”

Wat zijn de nadelen van Libido Forte?

Allereerst is Libido Forte geen goedkoop erectiemiddel. Per pil betaal je 8,50 euro. Als je bijvoorbeeld in de leeftijdscategorie van 35 tot 45 jaar oud valt en je hebt, zoals je leeftijdsgenoten, gemiddeld iets van 100 vrijpartijen per jaar, dan ben je zo’n 950 euro kwijt op jaarbasis. Alleen al vanwege de prijs is het dus geen goed idee om voor Libido Forte te gaan.

Naast dat Libido Forte een rib uit je lijf is, trekt men de werking van het erectiemiddel in twijfel. Door onderzoek is nauwelijks bewezen dat Libido Forte er daadwerkelijk voor zorgt dat je libido wordt verhoogt, waardoor je betere erecties krijgt. Je kan dus niet met zekerheid stellen dat de gedroogde kruidenextracten iets goeds doen op seksueel gebied.

Een ander nadeel is dat je niet kunt garanderen dat de gedroogde kruidenextracten echt veilig te gebruiken zijn. Het woord ‘natuurlijk’ heeft altijd een positieve lading, maar is dit wel terecht? Uit onderzoek is bijvoorbeeld gebleken dat weinig plantaardige middelen echt wetenschappelijk geëvalueerd zijn met behulp van diverse onderzoeksmethoden (bron).

Daarnaast komen uit onderzoeken gemengde resultaten naar boven over het nut van natuurlijke ingrediënten bij het verbeteren van seksuele prestaties (bron). Het is dus goed om wat sceptisch te zijn bij het lezen van de ingrediëntenlijst van natuurlijke erectiemiddelen. Er zal meer onderzoek nodig zijn om te weten of Libido Forte echt veilig is.

Tot slot is er het nadeel dat je Libido Forte alleen online kan kopen. Dit heb ik eerder aangemerkt als voordeel, omdat sommige mannen liever anoniem blijven en zonder gedoe het erectiemiddel snel in huis willen hebben. Toch brengt dit het nadeel met zich mee dat je op internet niet precies weet wat je koopt. Er kan gesjoemeld zijn met het erectiemiddel.

“Libido Forte lijkt op het eerste oog een goed erectiemiddel, maar helaas zijn alle voordelen ervan te ontkrachten.”

Wat voor voedingspatroon helpt bij het tegengaan van erectieproblemen?

Het moge duidelijk zijn dat het zoeken naar een goed en veilig erectiemiddel geen makkelijke opgave is. Iets wat wel makkelijk is om te doen, is je voedingspatroon onder de loep nemen. Houd dagelijks bij wat je eet om erachter te komen of bepaalde voeding die je nuttigt, helpt bij het tegengaan van erectieproblemen of juist niet.

Uit onderzoek is gebleken dat je voedingspatroon veel invloed heeft op erectieproblemen. Met name het mediterrane dieet zou je erectieproblemen kunnen verminderen (bron). Waar bestaat dit dieet nu precies uit? Hieronder geef ik een overzicht van soorten voeding die in het mediterrane dieet passen.

Groenten spelen een grote rol in het mediterrane dieet. Denk aan paprika, broccoli, selderij, aubergine, courgette, pastinaak, winterpeen, artisjok en tomaat. Ook fruit mag niet ontbreken, zoals blauwe bes, aardbei, appel, witte en rode druif en peer. Gebruik kruiden zoals komijn, saffraan, basilicum, laurier, tijm, peterselie, rozemarijn en oregano.

Verder zijn peulvruchten, zoals linzen, kikkererwten en witte bonen, grote aanraders. Vergeet ook niet om vis te nuttigen. Denk aan tonijn, zalm, sardientjes, zeeduivel, heek, forel en zeetong. Schaaldieren en schelpdieren mag je ook niet vergeten. Hieronder vallen garnalen, oesters, mosselen, kokkels en mantels. Wat vlees betreft moet dit mager zijn.

Verder kan je denken aan verschillende soorten rijst, kazen, worsten en wijn. Zoals je hebt gemerkt, is de mediterrane keuken ontzettend gevarieerd. Hierdoor zit er altijd wel iets bij wat je lekker vindt. Duik in mediterrane kookboeken of zoek online naar mediterrane gerechten.

Experimenteer erop los en geniet tegelijkertijd van de voordelen voor je erectie.

Belangrijk is dat je het rustig aan dient te doen met wijn. Dat wijn in het mediterrane dieet past, wil nog niet zeggen dat je iedere avond wijn kunt drinken bij je maaltijd. Het teveel nuttigen van alcohol kan namelijk een negatieve invloed hebben op erecties.

Helpt therapie bij het tegengaan van erectieproblemen?

Wanneer je te maken hebt met erectieproblemen, kan dit je mentale gesteldheid enorm negatief beïnvloeden. Je kan kampen met gevoelens als somberheid, angst, verdriet, woede, onzekerheid, schaamte en frustratie. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat mannen kunnen leiden aan een depressie als gevolg van erectieproblemen (bron).

Vaak heeft dit ermee te maken dat mannen niet graag willen praten over seksuele aandoeningen. Ze voelen zich er minder mannelijk door en ze zijn daarnaast bang voor de reacties van bijvoorbeeld vrienden. Een logisch gevolg hiervan is dat mannen met erectieproblemen hun negatieve emoties voor zichzelf houden.

Op de lange duur kunnen mannen hieraan onderdoor gaan. Ze hebben dan niet alleen erectieproblemen, maar ook mentale problemen. Om een depressie te voorkomen, is het van belang dat je praat met een persoon die je in vertrouwen kan nemen. Denk bijvoorbeeld aan je eigen partner, met wie je lief en leed deelt.

Samen met je partner kan je er op een gegeven moment voor kiezen om naar de huisarts te stappen. Ook je huisarts zal jou uiteraard serieus nemen. Daarbij is het zo dat je huisarts tal van verhalen aanhoort over lichamelijke aandoeningen. Voor je huisarts is het dus niets nieuws. Je huisarts kan je uiteindelijk doorverwijzen naar een psycholoog.

Praten met een psycholoog over je erectieproblemen brengt meerdere voordelen met zich mee. Zo is de psycholoog iemand die je niet persoonlijk kent. Dit maakt het makkelijker je erectieproblemen bij diegene neer te leggen. Verder is het zo dat een psycholoog een professional is. Hij of zij is gespecialiseerd in het wegnemen van je negatieve emoties.

Door te praten over je erectieproblemen, waarbij je het gevoel hebt dat je écht gehoord wordt, voel je je wat meer ontspannen. Door het ontspannen worden stresshormonen tegengehouden. Een laag stressgehalte betekent uiteindelijk dat je erectieproblemen zullen verminderen.

Wat voor levensstijl helpt bij het tegengaan van erectieproblemen?

Naast het aanpassen van je eetpatroon en het bespreekbaar maken van je erectieproblemen, helpt het ook om te kijken naar je huidige levensstijl. Zijn er gewoontes die eventueel van invloed kunnen zijn op je erectieproblemen? Hieronder geef ik een aantal tips voor een gezonde levensstijl, waardoor je erectieproblemen zullen verminderen.

Steeds meer wordt er gehamerd op een rookvrije generatie en dat is niet zonder reden. Roken is namelijk de oorzaak van vele lichamelijke aandoeningen. Zo kan roken ook zorgen voor erectieproblemen. Wanneer je rookt, vernauwen je bloedvaten. Hierdoor is er sprake van een minder goede bloedsomloop in je lichaam.

Een goede bloedsomloop is essentieel voor het krijgen van een erectie. Hoe beter deze is, hoe meer en sneller de zwellichamen in de penis bloed kunnen opnemen. Dit leidt tot stevige en harde erecties. Ben je verslaafd aan roken, denk er dan serieus over na om ermee te stoppen. Dit is niet alleen goed voor je erecties, maar ook voor tal van andere zaken.

Zit je veel op een dag? Dan is het goed om daar verandering in te brengen. Zo heeft het academische tijdschrift Andrologia in 2019 een onderzoek gepubliceerd, waarin naar voren kwam dat lichaamsbeweging essentieel is bij het tegengaan van erectieproblemen (bron).

Doe dus wat vaker rek- en strekoefeningen en ga daarnaast eens wandelen in de buurt.

Zorg verder voor voldoende slaap. Volgens het academische tijdschrift TAU hangt een slecht slaapritme namelijk nauw samen met erectieproblemen (bron). Door weinig te slapen, verzwakt je weerstand, waardoor je sneller geprikkeld bent. Dit verhoogt weer je stressgehalte, wat nadelig is voor je erecties. Zorg dus zeker voor 6 tot 8 uur slaap per nacht.

Dit zijn maar een aantal voorbeelden van gewoonten die zorgen voor een gezonde levensstijl. Doe er dus je voordeel mee en begin vandaag al met het toepassen van deze tips. Ik kan mij voorstellen dat stoppen met roken makkelijker gezegd is dan gedaan. Toch zal het stoppen veel voldoening geven. Je eigen gezondheid is uiteindelijk waardevoller dan wat dan ook.