10 Tips voor een Betere en Langere Erectie / Stijve Penis

Seks hebben met je partner kan geweldig en heel liefdevol zijn. Wanneer je echter problemen hebt met het krijgen van een harde erectie en niet makkelijk een erectie behoud, kan het hebben van seks steeds minder leuk worden. Zowel jij als je partner (als je die hebt) hebben er last van dat je geen harde penis kunt behouden.

Nu wil je meer informatie over hoe je een erectie bevordert en behoudt.In dit artikel zullen we je precies vertellen hoe je een harde penis kunt krijgen en deze erectie kunt behouden. Als je een erectie wilt bevorderen en een hardere erectie wilt krijgen, lees dan gauw verder!

Wat is een erectie en hoe ontstaat het?

Voordat we je alles gaan vertellen over een betere en hardere erectie, zullen we je eerst wat informatie geven over wat een erectie is en hoe de erectie ontstaat. Het is altijd goed om te weten hoe dingen werken, zeker wanneer het over je eigen lichaam gaat. Zo kun je er ook het beste op inspelen en een erectie bevorderen!

Een erectie is een teken van seksuele opwinding. Het begint altijd in je brein met iets dat je bijvoorbeeld ruikt, ziet, denkt of voelt. Je zenuwen sturen de chemische boodschappen naar de bloedvaten van je penis toe. Er zijn twee hoofdslagaders, één in ieder van de corpora cavernosa. Dit zijn 2 cilindervormige kamers in de penis. Deze twee hoofdslagaders ontspannen zich om een grote bloedstroom in de penis mogelijk te maken. (Bron)

Tegelijkertijd trekken de aderen zich samen en worden ze gesloten. Hierdoor kan het bloed vast komen te zitten in de corpora cavernosa. Dit zorgt ervoor dat je de erectie behoudt. Wanneer de aderen zich weer openen en de toevoer van het bloed tot een einde komt, wordt de penis weer zacht/ slap.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je erectieproblemen op te lossen en hardere erectie te krijgen, bekijk je het Complete Erectie Controle ebook.

10 Tips voor een Betere Erectie/ Langer Behouden van een Stijve Penis

Nu je weet hoe een erectie werkt en hoe het ontstaat, kunnen we overgaan naar hetgeen waarvoor je op dit artikel hebt geklikt. Je wilt weten hoe je een hardere stijve penis krijgt en een erectie behoudt. Hieronder zullen een aantal tips gegeven worden voor hoe je dit het beste kunt doen.

Tip 1: Zorg dat je opgewonden bent

Wanneer je niet opgewonden bent, zal je ook minder snel een harde penis krijgen. Het is dus belangrijk wanneer je een erectie wilt bevorderen, dat je ook daadwerkelijk zin hebt in seks en opgewonden bent.

Seksuele opwinding is de sleutel tot het krijgen en behouden van een harde erectie.

Je zintuigen hebben, zoals je nu al weet, een belangrijke rol hierin. Wat je denkt, voelt en ruikt, kan je helpen bij het krijgen van een stijve penis. Neem deel aan veel seksuele activiteiten met je partner, zoals voorspel. Zo kom je in de stemming.

Probeer daarnaast ook niet aan andere dingen te denken tijdens de seks; dit zal je niet helpen bij het krijgen van een betere erectie. Probeer tot slot ook eens wat nieuwe dingen uit met je partner. Een routine kan het soms lastig maken om nog echt opgewonden te raken. Ga daarom eens voor wat nieuws en spannends! (Bron)

Tip 2: Ga sporten

Cardio kan je helpen bij het krijgen van een harde penis. Bloeddoorstroming is de sleutel tot een gezonde erectie volgens dokters. Er is niets dat de bloedsomloop zo stimuleert als aerobe oefeningen. Naast dat het een erectie bevordert, krijg je er ook nog eens een goed figuur van en bouwt het stikstofmonoxide op in het lichaam. Dit helpt bij het behouden van een hardere erectie.

Het is slim om te gaan rennen bijvoorbeeld. Op de fiets stappen is een minder goed idee, want uit onderzoek is gebleken dat fietsers die een lange tijd op hun fietszadels doorbrengen sneller erectieproblemen hebben dan iemand die dit niet doet. Ook de strakke broekjes die menig man draagt naar de sportschool, kunnen tegen je werken. (Bron)

Een goede conditie helpt je misschien ook wel om het langer vol te houden in de slaapkamer!

Tip 3: Kijk naar wat je eet

Wanneer je een dieet volgt dat niet goed is voor je hart, dan is het hoogstwaarschijnlijk ook niet goed voor je vermogen om een harde stijve penis te krijgen. Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat dezelfde eetpatronen die een hartaanval kunnen veroorzaken als een gevolg van een beperkte bloedstroom in de aderen, ook de bloedtoevoer naar en in de penis kunnen belemmeren.

Dit is natuurlijk ook best logisch. Eerder heb je namelijk al gelezen dat de bloedtoevoer erg van belang is om de penis stijf te maken.

Een voedingspatroon dat veel gefrituurde, vette en bewerkte voedingsmiddelen bevat, kan zorgen voor een verminderde bloedcirculatie door het gehele lichaam (Bron). Dit gaat dus niet alleen om de penis, maar om de gezondheid en werking van het hele lichaam. Genoeg redenen dus om je voedingspatroon aan te gaan passen!

Tip 4: Zorg voor een gezond gewicht

Van het ongezonde eten dat we hiervoor hebben besproken, kun je een ongezond gewicht krijgen. Dit kan voor allerlei gezondheidsproblemen zorgen. Zo kun je diabetes type 2 krijgen, wat een zenuwbeschadiging door het gehele lichaam kan veroorzaken. Wanneer een ziekte invloed heeft op de zenuwen, dan heeft het ook invloed op een erectie.

Door diabetes kun je erectieproblemen krijgen of in ieder geval een minder sterke erectie hebben. (Bron)

Voor een betere, hardere erectie is het dus goed om naar een gezond gewicht toe te gaan werken!

Tip 5: Blijf weg van risicovolle seks

Of je het nu gelooft of niet, sommige gevallen van een zwakke erectie komen voort uit een penisverwonding die je hebt opgelopen tijdens de seks. Het is goed om de tijd te nemen voor seks en posities die ongemakkelijk zijn te vermijden.

Het kan even wat ongemakkelijk zijn, maar overweeg het om met je dokter of een seksuoloog te gaan praten. Hij of zij kan je meer vertellen over wat je moet doen en, nog belangrijk, niet moet doen. (Bron)

Tip 6: Onthoud je een paar dagen van seks en masturberen

Door een paar dagen niet te masturberen en geen seks te hebben, bereik je een grotere, hardere penis. Dit geldt zeker vergeleken met wanneer je penis meerdere keren per dag wordt gestimuleerd. Het nadeel hiervan kan wel zijn dat je misschien sneller klaarkomt. Maar dit is in elk geval beter dan helemaal geen seks kunnen hebben! (Bron)

Tip 7: Stress, relatieproblemen en depressies

Om een sterke erectie te krijgen, moet je ook naar het psychische kijken. Het is belangrijk dat je het stressniveau onder controle hebt. Dit zorgt ervoor dat het deel van je zenuwstelsel dat een erectie bevordert geen afleiding kan hebben. Afleiding zal er niet voor zorgen dat je een hardere erectie krijgt; je moet juist helemaal in het moment zijn.

Het is daarnaast belangrijk dat je ervoor zorgt dat je relatie ontspannen en gelukkig is. Geef bepaalde relatieproblemen ook aan bij je partner om deze op te kunnen lossen. Door een gelukkige en ontspannen relatie met je partner, kun je ervoor zorgen dat je je comfortabel en ontspannen voelt in bed.

Als je je comfortabel voelt, is de kans op een betere erectie ook groter.

Tot slot is het belangrijk dat je naar een dokter of psycholoog gaat, als je last hebt van depressie of angst. Je kunt bijvoorbeeld angst hebben voor je prestaties in bed, of hier onzeker over zijn. Probeer de symptomen tegen te gaan door bijvoorbeeld naar praattherapieën te gaan of medicijnen in te nemen. Als je over je angsten en depressies heen bent, zal je meteen merken dat je gemakkelijker een harde penis krijgt! (Bron)

Tip 9: Zorg voor genoeg slaap

Ook de waarde van een goede nachtrust kan niet worden overschat. Een gebrek aan slaap:

  • Verhoogt het risico op een hartaanval
  • Vertraagt je metabolisme
  • Verzwakt het immuunsysteem
  • Vermindert je cognitieve vermogens

Het kan ook je testosteron verminderen, waardoor de kans op een erectieprobleem groter wordt.

Een afname van je testosteron zal waarschijnlijk ook zorgen voor een afname van je libido. Hierdoor heb je minder zin in seks en gaan je seksuele functie minder goed werken.

Wanneer je goed slaapt is een hardere erectie dus sneller mogelijk. Een slechte nachtrust zal niet zorgen voor een harde penis en geeft je niet de kans om een erectie lang te behouden. (Bron)

Om een harde erectie te krijgen, zijn er drie dingen die je moet doen wanneer je gaat slapen. Allereerst is het goed om voor middernacht naar bed te gaan; het liefste voor 22:00 uur. Daarnaast is het goed om, een uur voordat je naar bed gaat, het licht te dimmen. Daarnaast kun je een bril dragen die het blauwe licht (dat we kennen van de computer en met name de telefoon) tegenhoudt.

Tot slot moet je alle elektronische apparaten die dichtbij je bed staan, uitzetten. Als je dat niet fijn vindt kun je er ook voor kiezen om je telefoon op ‘airplane mode’ te zetten. Dit zal je helpen om je hormonen te optimaliseren. Dit kan er weer voor zorgen dat een harde erectie bevorderd wordt en je deze kunt behouden. (Bron)

Tip 10: Supplementen innemen

Er is veel voedsel dat iedereen vandaag de dag eet, maar waar niet genoeg essentiële vitamines, mineralen en plant-extracten inzitten. Daarom moet je deze essentiële voedingsstoffen handmatig aanvullen door bepaalde supplementen in te nemen. Deze kunnen:

  • Je “positieve” mannelijke hormonen doen toenemen (zoals testosteron)
  • De “negatieve” vrouwelijke hormonen laat afnemen
  • De “stress” hormonen laat afnemen (zoals cortisol)
  • De stikstofmonoxide niveaus die de bloedstroom en bloedcirculatie verbeteren een boost geven

Door deze voedingsstoffen in te nemen zal je er niet alleen beter uitzien en je beter, gezonder en jonger voelen. Je prestatie in de slaapkamer zal ook beter worden! Daarnaast zal zelfs de dikte en grootte van de penis toenemen. Als je dus een hardere erectie wil en een harde penis wilt behouden, dan is het goed om voedingssupplementen in te nemen! (Bron)

Erectieproblemen

Wanneer je merkt dat de bovengenoemde dingen je niet helpen bij het krijgen van een harde penis, dan is er mogelijk wat meer aan de hand. Misschien heb je regelmatig moeite met het krijgen van een erectie in de eerste plaats. Het kan dan zijn dat je een erectieprobleem hebt of een erectiestoornis.

In dat geval zullen de bovenstaande dingen je niet (geheel) helpen bij het krijgen van een harde penis en zal het misschien de erectie niet bevorderen. Als je denkt last te hebben van erectieproblemen is het goed om een dokter te bezoeken. Je kunt dan samen met de dokter bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Vanavond nog een harde erectie krijgen?

Chris Coster is seksuoloog expert op het gebied van erectieproblemen.

Hij heeft een effectieve manier ontwikkeld om erectiestoornissen op een natuurlijke manier aan te pakken, dus zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Ontdek hier zijn bewezen methode:

Complete Erectie Controle methode bekijken