Erectiestoornis.nl

De Beste Tips voor het Oplossen van Erectieproblemen

Erectiestoornis.nl

Vragenlijst onderzoek naar problemen in seksuele functioneren

Vanavond al je erectieproblemen oplossen? Forums Lotgenoten Overige onderwerpen Vragenlijst onderzoek naar problemen in seksuele functioneren

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  E. Martens 2 jaren geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Zoek in de antwoorden van dit topic

 • Auteur
  Berichten
 • #1237 Reactie

  E. Martens

  Ervaart u wel eens problemen in het seksueel functioneren en zou u willen meewerken aan een onderzoek dat mogelijk kan bijdragen aan een verbeterde behandeling van zulke problemen? Dan zijn wij op zoek naar u!
  In Portugal werd een vragenlijst ontwikkeld die onderliggende factoren van seksuele problemen in kaart probeert te brengen. Een beter begrip van de onderliggende factoren zou namelijk kunnen bijdragen aan het verbeteren van een eventuele behandeling. Deze Portugese vragenlijst zou ook in Nederland goed gebruikt kunnen worden, maar daarvoor moet deze eerst vertaald worden om vervolgens te bepalen of de vragenlijst de juiste dingen meet en dus op een goede manier ingezet kan worden bij een behandeling. De Open Universiteit doet in samenwerking met MuCeS (Multidisciplinair Centrum voor Seksuologie ) onderzoek naar deze vertaalde vragenlijst. MuCeS is de initiatiefnemer van het onderzoek en is gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van vragen en problemen op het gebied van seksualiteit.
  Voor dit onderzoek zijn we op zoek naar heteroseksuele mannen en vrouwen (vanaf 18 jaar) die wel eens problemen in het seksueel functioneren ervaren en bereid zijn online een vragenlijst in te vullen. Maar ook mensen die deze problemen niet ervaren mogen meedoen!

  Het onderzoek is een samenstelling van 5 vragenlijsten waarin vragen worden gesteld over het seksuele functioneren, tevredenheid over uw seksleven, emoties die een rol spelen bij ziektes en naar veerkracht bij gebeurtenissen. Het invullen duurt ongeveer 30 minuten. Het kan zijn dat u na 4 weken wordt uitgenodigd om 1 vragenlijst nog een keer in te vullen, dit kost u ongeveer 5-10 minuten. Mocht u toch niet meer willen deelnemen dan kunt u tijdens het invullen op ieder moment stoppen met het invullen van de vragen. Alle gegevens die met deze vragenlijst worden verzameld zijn anoniem. Meer informatie over het onderzoek en deelname vindt u via de volgende link.
  http://145.20.132.64/relatieonderzoek

  Via deze link kunt u zich, nadat u alle informatie heeft gelezen, tevens aanmelden om aan het onderzoek deel te nemen. Dit doet u door een toestemmingsformulier in te vullen en een emailadres op te geven. Dit emailadres wordt gebruikt om een link naar een webpagina van het onderzoek toe te zenden waar u een anoniem gast-account wordt toegewezen. Ook kunt u hier een eigen wachtwoord aanmaken. Hierna krijgt u toegang tot de vragenlijsten.

  Vanavond nog een harde erectie krijgen?

  Chris Coster is seksuoloog expert op het gebied van erectieproblemen.

  Hij heeft een effectieve manier ontwikkeld om erectiestoornissen op een natuurlijke manier aan te pakken, dus zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

  Ontdek hier zijn bewezen methode:

  Complete Erectie Controle methode bekijken

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Reageer op: Vragenlijst onderzoek naar problemen in seksuele functioneren
Mijn informatie:Smileys worden automatisch omgezet. Klik hier om te zien welke smileys beschikbaar zijn.