Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Erectiestoornis.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Erectiestoornis.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)
(advertentie)

Jon

Geschreven op: Donderdag 5 Juli 2012 om 22:23
Ongepast of beledigend?

Hallo, ik ben 16 jaar oud en kan ''hem'' niet omhoog krijgen. Ik masturbeer veel, maar dit is volgens vele bronnen niet schadelijk (klopt dat?) en ben ook niet verslaafd aan masturberen. Seks heb ik nog nooit gehad.
Wat me zo opvalt is dat mijn penis wel erg hard wordt, maar gewoon niet omhoog komt. Ik las ergens dat dit voor sommige mannen een normale erectie is: hij kan naar beneden blijven wijzen, recht vooruit of omhoog.

Kortom, mijn vraag: een stijve penis die niet omhoog staat, is dat iets om me zorgen over te maken? 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Stefke op Zondag 8 Juli 2012 om 01:28 Ongepaste reactie?

Jon, de richting waar je penis naar wijst is niet van belang, zolang je erectie maar hard genoeg is om te kunnen penetreren.


Geschreven door: Jon op Zondag 8 Juli 2012 om 11:37 Ongepaste reactie?

Maar hij wijst niet duidelijk ťťn richting op, hij blijft gewoon hangen. Met ''hard genoeg om te penetreren'', bedoel je daarmee ''hard genoeg om te kunnen klaarkomen'' ? Dat lukt namelijk wel gewoon. Sorry voor de waarschijnlijk domme vraag, maar ik heb dus geen ervaring op seksueel gebied.


Geschreven door: Stefke op Zondag 8 Juli 2012 om 19:16 Ongepaste reactie?

Met "hard genoeg om te penetreren", bedoel ik dat de penis niet dubbelplooit wanneer je hem in de vagina wilt schuiven.
Het kan wel zijn dat je je penis met de hand in de vagina moet begeleiden als je erectie naar beneden hangt, maar eens je wil penetreren moet je penis hard genoeg zijn om er in te schuiven. Een erectiestoornis betekend dat je geen erectie kan bekomen of behouden om bevredigende seks te hebben.
Wat het klaarkomen betreft, dit heeft niets te maken met een erectie, een man kan namelijk klaarkomen zonder erectie.
Ik stel voor dat je hier eens over praat met je ouders (vader) als dit tot de mogelijkheden hoort, of met je huisarts. Je zal merken dat dit onderwerp heel gewoon is voor je arts, en er een vlot gesprek zal volgen.
Mocht het probleem aanhouden, dat is het wel aanteraden om hier over met je arts te praten, want er kan namelijk meer aan de hand zijn, ook bij jonge leeftijd.

Overmatig masturberen kan wel schadelijk zijn, waardoor je seksueel uitgeput bent. Bekijk deze links maar eens.

http://cure-erectile-dysfunction.org/symptoms-of-sexual-exhaustion

http://cure-erectile-dysfunction.org/mechanism-of-sexual-exhaustion


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Erectiestoornis.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)
Andros